keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Tenttikuulumisia - loppu häämöttää!

Nyt siis alkoivat ne kauan kaivatut (ja pelätyt) tentit ja muut loput opintosuoritukset näin loppuvuodesta loppuvuodesta. Ahkera opiskelija on tietysti tehnyt töitä koko syksyn ajan näiden hetkien varalle (köh...). Itselläni ei varsinaisia tenttejä ole ainoatakaan, vain espanjan kuuntelukoe ja välitentti. Sosiologiassa tykätään pistää vaihtarit tekemään esseitä, semmoisia luennoijasta riippuen noin 2000-3000-sanaisia. Kuulostaa paljolta, mutta aiheesta riippuen sanamäärä voi täyttyä hyvinkin nopeasti englannin pikkusanoineen :) Itselläni tuli oikein tarvetta lyhentää ekan esseen kohdalla. Palautin toisen tänään, ja vielä yksi 2000-sanainen ennenkuin ensi viikon torstaina suuntaan kohti kotimaisemia. Alkaa jo tuntua haikealta vähitellen jättää tämä kaikki taakse, mutta ainahan ihmisiin voi pitää yhteyttä ja näille seuduille palata.

Puhuinkin jo aiemmin täkäläisestä joulukoristelusta. Tupaan saapui joulukuusi ja pitipä sitä monen monta kertaa vilkaista illan aikana että onko tuo todellinen - runkoa ei tiheiden oksien seasta erota yhtään, ja koristeissa (saati niiden väreissä) ei ole yhtään säästelty. Vain latvakoriste puuttuu, kun sopivaa tähteä ei kuulema löytynyt. Innolla odotan mikä pyörivä ja vilkkuva komeus sieltä tulee...


On muuten tuhottoman kalliita nuo lennot kotiin juuri joulun alla, tottakai sesonki nostaa hintoja. Tuolla rahalla olisi jo lentänyt kauemmaksikin normaalisti, mutta eihän tuota summaa voisi paremmin käyttää kuin tulemalla jouluksi kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti